Search
  • Allison Gannon

She's Beauty, She's Grace, She's Canterbury


It is with great happiness that I am announcing that the New Canterbury house is officially finished with construction! We want to take a moment to thank everyone that has been with us from start to finish or even just recently joined us on our adventure. This project would not have been able to get finished if it wasn't for the support of the community, friends and family, and God. We have also reached our fundraising goal and from the bottom of our hearts, we give a big thank you to everyone who contributed in any way, shape, or form.


As soon as you enter the Canterbury doors you are met with a beautiful corridor with glass doors and windows to allow in God's creation of light.



To the right of the front door is two bathrooms. The bathroom on the right contains a washer and dryer for any cleaning needs. The toilet is complete with handrails for any person who is in need of them.



This is the hallway that connects to the main hall room and other available offices/study/meeting rooms. This image is taken from the back of the house with the front doors at the end of the hall.

To the right of where I am standing are more rooms, a bathroom, and the compline room.


The main meeting room with the dividing door is complete will full-length windows with a protective cover for privacy and window access to the kitchen. This will allow for easy communication with anyone in the kitchen that way no one is left out. The kitchen is finished and our lovely Laura has started to move us in! Also pictured above is an example of a meeting/study room complete with a whiteboard with fun messages from guests.



Up the fancy black stairs is a game room that will give members and others a place to congregate and relax. There is lots of space for activities and for memories to be made.


The upstairs apartment is complete with a washer and drier, a full kitchen, living space, bathroom, bedroom, and full closet. This allows for a comfortable living environment and for its occupant to add their special touch in order to make it their home.


The back of the house is complete with a parking pad, a wheelchair ramp, and a sidewalk that extends the length of the parking lot.

Special amenities include a water fountain complete with a water bottle filling station and an elevator to accommodate anyone who enters the house.


Thank you to everyone who helped in any way with the building of this house because it would not be possible without you. For everyone who has been with us from the beginning or even just recently we cannot wait to show you what we fill the space with our own special Canterbury way. Stay tuned for future updates and thank you again!

11 views0 comments

Recent Posts

See All